Ngartekne

Spaghetti Puttanesca Pasta (Spaghetti Kanthi Capers, Zaitun, lan anchovies)

0 0
Spaghetti Puttanesca Pasta (Spaghetti Kanthi Capers, Zaitun, lan anchovies)

Enggo bareng ing jaringan sosial:

Utawa sampeyan bisa nyalin lan nuduhake url iki

Úa

nyetel servings:
400 g Spaghetti
100 g Black Zaitun
1 tablespoons salted Capers
400 g mateng lan tenan tomat
2 irisan-irisan papak
2 sendok disigar parsley
5 tablespoons Tambahan Virgin Olive Oil
kanggo rasa Salt
kanggo rasa chili mrico
8 fillets salted anchovies

Bookmark resep iki

Sampeyan perlu kanggo mlebu utawa ndhaftar kanggo tetenger / favorit isi.

fitur:
  • Fast
Cuisine:
  • 40
  • Nglayani 4
  • Sedheng

Úa

directions

Share

Ing spageti puttanesca sing pisanan mesthi banget populer lan dijaluk dening turis sing golek piyambak nglaras roso masakan Italia; lagi nyawisake karo tomat, anchovies, capers, ireng olives, chili mrico lan parsley.
Ing asal saka jeneng warni spageti iki, ana warna teori lan legenda kang marang, paling kang nggawa kita bali menyang omahé saka janjian ngendi, kanggo narik kawigaten wong kang nglindungi, iki spaghetti cepet lan sedhep padha masak.

Ing wilayah ngendi spaghetti puttanesca biasane disiapake sing Lazio lan Campania ing Italia.

langkah

1
Done

Kanggo nyiapake spaghetti puttanesca, wisuh tomat ing mlaku banyu lan nggawe incision salib ing tomat lan blanch ing nggodhok banyu kanggo menit; banjur saluran kanthi ladle perforated, supaya wong-wong mau kelangan lan pil mau njupuk kulit sing bakal teka adoh gampang thanks kanggo Cut rampung sadurunge.
Mbusak wiji nang banjur Cut mau menyang cilik persagi lan supaya wong aside.

2
Done

Desalt ing anchovies lan capers mlaku ing banyu, banjur garing uga.

3
Done

Coarsely chop anchovies, chop papak lan Cut menyang irisan-irisan mrico lombok seger, sangsoro saka wiji.

4
Done

Chop capers lan Cut ireng olives menyang babak.

5
Done

Ing telusur frying gedhe panas lenga, nambah papak minced, supaya iku coklat kanggo menit, nambah anchovies disigar lan lombok ing. Nalika anchovies wiwiti nyawiji pour uga ireng olives disigar lan capers. Ayo cook kanggo saperangan saka menit lan nambah tomat diced menyang telusur, lan nambah setengah parsley disigar.

6
Done
15

Cook kanggo 10-15 menit liwat panas lan kurang godhok pasta ing kathah banyu salted.

7
Done

Sawise masak, saluran al dente. pour iku menyang telusur bebarengan karo sauce, saute kanggo sawetara menit lan nambah disigar parsley isih! Ing spageti alla puttanesca siyap kanggo dadi!

Yen tomat ora ing mangsa sampeyan bisa nyiyapake puttanesca spaghetti karo tomat sauce utawa tomat peeled!

Resep Kapilih

Reviews resep

Ana ora review resep iki durung, nganggo formulir ing ngisor iki kanggo nulis review Panjenengan
Resep Kapilih - Mozzarella ing Carriage karo Baked Ham
sadurungé
Mozzarella ing A Carriage karo Baked Ham
Resep Kapilih - Spaghetti Kanthi Keju lan Black Pepper
sabanjuré
Pasta karo Keju lan Black Pepper (Keju lan mrico Spaghetti)
Resep Kapilih - Mozzarella ing Carriage karo Baked Ham
sadurungé
Mozzarella ing A Carriage karo Baked Ham
Resep Kapilih - Spaghetti Kanthi Keju lan Black Pepper
sabanjuré
Pasta karo Keju lan Black Pepper (Keju lan mrico Spaghetti)

Tambah Komentar Panjenengan