Ngartekne

Ono krime Pumpkin Spaghetti (pasta) Sauce karo Crispy Guanciale(Bacon)

0 0
Ono krime Pumpkin Spaghetti (pasta) Sauce karo Crispy Guanciale(Bacon)

Enggo bareng ing jaringan sosial:

Utawa sampeyan bisa nyalin lan nuduhake url iki

Úa

nyetel servings:
480 g Spaghetti
300 g Pumpkin
200 g guling (nambani pipi daging babi)
250 ml Krim Segar Cair
50 g grated keju Parmesan
1 kaca cilik Water
kanggo rasa Salt

Bookmark resep iki

Sampeyan perlu kanggo mlebu utawa ndhaftar kanggo tetenger / favorit isi.

Cuisine:
  • 30
  • Nglayani 4
  • Gampang

Úa

directions

Share

mangsa Pumpkin! Minangka Italia apik nyiapake sajian sedhep spageti ( utawa pasta), kandungan karo crispy Guanciale (utawa daging babi), gurih ing titik hak counteract legi alam waluh: kombinasi sampurna!

langkah

1
Done

Resik waluh: mbusak kulit lan wiji ing njero, banjur Cut pulp menyang kubus.

2
Done

Sijine ing telusur kanggo entheng Fry liwat kurang panas karo kaca cilik banyu lan tutup.
Wektu kira-kira sepuluh menit lan bakal alus banget, nambah uyah lan remuk nganggo garpu, nambah krim Cairan seger lan nggawa menyang godhok kanggo loro utawa telung menit, banjur mateni, gabungke Parmesan, nyampur lan frull kabeh langsung ing telusur karo mixer kecemplung.

3
Done

Sijine telusur karo banyu kanggo pasta ing kompor karo sakepel cahya saka uyah coarse. Nalika gelembung sijine spageti.

4
Done

Ing sawetoro wektu, tumis guanciale sing diiris tipis (utawa daging babi) ing wajan non-stick, AJA nambah lenga! Guanciale dadi coklat ing lemak dhewe sing dadi transparan nalika leleh. Tansah geni sing manis yen ora kobong, tinimbang kudu garing banget; sanalika wis siyap, mateni lan sisihake.

5
Done

Copot spageti al dente, langsung ing telusur karo krim saka waluh nggunakake garpu, murub geni lan nyampur maneh kasebut kanthi teliti, nyampur kanggo nggawe krim, tambahake daging babi sing crispy, nyampur cepet lan piring!

Yen sampeyan ora duwe guanciale sampeyan uga bisa nggunakake daging babi.

Reviews resep

Ana ora review resep iki durung, nganggo formulir ing ngisor iki kanggo nulis review Panjenengan
Resep Kapilih - Andalusia-tomat-gazpacho
sadurungé
Andalusia tomat gazpacho
Resep Kapilih - Nyokot Keju Ricotta Kanthi hazelnut granules
sabanjuré
Nyokot Ricotta Keju karo hazelnut granules
Resep Kapilih - Andalusia-tomat-gazpacho
sadurungé
Andalusia tomat gazpacho
Resep Kapilih - Nyokot Keju Ricotta Kanthi hazelnut granules
sabanjuré
Nyokot Ricotta Keju karo hazelnut granules

Tambah Komentar Panjenengan