tarjamahan

Dipanggang Sapi loaf Daging

0 0
Dipanggang Sapi loaf Daging

Bagikeun eta dina jaringan sosial anjeun:

Atawa anjeun ngan bisa nyalin jeung babagi url ieu

bahan

Saluyukeun Servings:
600 g Daging cacag
400 g Sosis Daging
200 g Roti
150 g Keju Pecorino
200 g Susu sakabeh
2 endog endog
3 sprigs Thyme
hebat pisan 1/2 séndok pala
mun rasa uyah
mun rasa hideung Lada
mun rasa Tambahan Virgin Olive Minyak

Bookmark resep ieu

Anjeun kedah lebet atawa ngadaptar mun tetengger / favorit eusi ieu.

asakan:
  • 110
  • fungsi 6
  • gampil

bahan

carana make

ngabagikeun

Daging loaf nyaéta préparasi homemade Palasik masakan Italia, grandmothers sarta ibu jealously hansip resep kulawarga nu sacara tradisional geus disiapkeun dina Minggu pikeun dahar beurang atawa dinner lamun anjeun boga sémah. Ieu mangrupakeun piring kadua daging éta pleases ngora jeung heubeul tur kudu bisa dilayanan di keureut, lamun anjeun resep, dipirig ku samping masakan basajan sapertos kentang dipanggang; Éta jadi basajan sangkan nu bisa mikir Nyiapkeun eta malah dina minggu jeung boga piring ngeunah unik siap secukupnya malah tiis.

Meatloaf bisa disiapkeun ku sababaraha cara béda: kalayan daging sapi, daging pedet atawa malah dicampur daging babi jeung daging pedet, hayam atawa turki; anjeun bisa barang kawas manggang a jeung masak eta dina oven atanapi di pan.

léngkah

1
Puguh

Leupaskeun kulit roti seger kalayan péso, potong batu jeung mindahkeun kana mangkok: total, anjeun bakal peryogi ngeunaan 150 g tina breadcrumbs seger. Tuang susu kana mangkok supados roti nyerep sareng lemes.

2
Puguh

Samentara éta, piceun peujit tina sosis jeung crush eta.
Tuang sapi taneuh kana mangkok sejen, lajeng nambahkeun sosis, nu grated Pecorino Kéju, roti soaked dina susu jeung squeezed saeutik, sakabéh endog, pala teh, sababaraha daun thyme seger, uyah jeung cabé.

3
Puguh

Knead campuran jeung leungeun Anjeun pikeun nyampur kabéh bahan dina cara homogen, lajeng masihan eta bentuk silinder a, jaga kompakna ogé. Nempatkeun loaf daging dina lambar kertas parchment, sikat eta ku minyak zaitun. Preheat oven ka 180 ° dina modeu statik.

4
Puguh
90

Nyokot loyang badag, grease handap kalawan minyak zaitun. Teundeun loaf daging di tengah loyang jeung masak dina preheated 180 ° oven statik pikeun ngeunaan 80-90 menit.

5
Puguh

Sanggeus waktu masak, kaluarkeun meatloaf teras sajikeun panas.

Anjeun tiasa ngagabungkeun meatloaf sareng kentang dipanggang pikeun dimasak langsung dina loyang anu sami sareng meatloaf..

Harita resep

Aya henteu ulasan pikeun resep ieu acan, ngagunakeun wangun dihandap nulis review Anjeun
resep dipilih - Neapolitan boneka peppers
saméméhna
Neapolitan boneka peppers
resep dipilih - Flaming Banana
Teras
Flaming Pisang
resep dipilih - Neapolitan boneka peppers
saméméhna
Neapolitan boneka peppers
resep dipilih - Flaming Banana
Teras
Flaming Pisang

Nambah Komentar anjeun